Page for 'multi-echo' tag not appearing

Neurostars has a ‘multi-echo’ tag. If I click on the tag to see all questions with the tag (i.e. what should go to https://neurostars.org/tag/multi-echo ) I get a 404 page does not exist. I’ve checked a few other tags with hyphens and they all seem to work fine. FWIW, there is a less used ‘multiecho’ tag, but it would be nice to keep directing people to the tag where more questions have been asked as answered.

Also, if the page for ‘multi-echo’ can get generated, would it be possible to change all ‘multiecho’ tags to ‘multi-echo’ so that everything is together?

Thank you

2 Likes

It seems like this is still a problem.

2 Likes

Maybe @PradeepGeorge could help, here ?

1 Like

I will check on it, seems to be a problem. For the time being you could use the search link to access the topics related to these tags
https://neurostars.org/search?q=multi-echo or https://neurostars.org/search?q=multiecho

2 Likes

Great, thank you for looking into it !

It looks like there is now a functioning multi-echo tag. Thank you!
It’s only showing posts that appeared after the tag was fixed. Older posts show the ‘multi-echo’ tag, but don’t appear at https://neurostars.org/tag/multi-echo
I assuming removing and re-adding the ‘multi-echo’ tag to all these posts will fix this issue, but I don’t think I have the authority to do this. If I make a list of all posts that need the tag fixed, is there someone with the authority who is willing re-tag all those posts?

Thanks

Dan

MANAGED BY INCF